container huren

Bij het slopen of afbreken van ruimtes voor de renovatie genereert u een aanzienlijke hoeveelheid puin.

In de meeste gemeenten is het niet toegestaan om bouwmaterialen zoals hout, gips, metaal en glas met uw wekelijkse vuilnisdienst mee te sturen.

Een uitstekende keuze voor middelgrote tot grote woningvernieuwingsprojecten is het huren van een vuilniscontainer (of rolcontainer). Samen met het inhuren van een transportbedrijf is containerhuur een praktische keuze voor huiseigenaren.

Meer informatie over container huren op containersnys.be

Hou rekening met

  • Huiseigenaren kunnen rolcontainers huren zoals aannemers dat ook doen bij grote projecten.
  • Het parkeren van de container op straat brengt stadsvergunningen en extra kosten met zich mee.
  • De optimale grootte voor de verbouwing van het huis is ongeveer 20 tot 25 meter.
  • Houd de voorkant van de container vrij door gebruik te maken van verkeerskegels.
  • Kosten voor een 20 yd container is ongeveer 300 dollar voor 5 dagen plus 130 euro per ton.

Container bedrijven meestal omgaan met aannemers: Ken de termen

Aangezien containerbedrijven meestal te maken hebben met aannemers, kunnen ze ongeduldig worden met een huiseigenaar die de terminologie of details van het huren van een roll-off niet kent.

  • Namen: “Container” en “roll-off” zijn beide aanvaardbare termen voor deze grote metalen dozen.
  • Yard Sizing: Containers worden verhuurd in standaard kubieke yardafmetingen. In plaats van “kubieke werven” te zeggen, kunt u echter ook “werf” of “werf” zeggen. Als je bijvoorbeeld een 40 kubieke yard container zou huren, zou je zeggen dat je een “veertig yarder” wilt huren.

Kosten

In grote stedelijke gebieden, zou een 20-yard container 300 voor de huur die drop off, pick-up, en een 5-daagse huur inbegrepen zou zijn. Om het even welke extra dagen zouden 15 per dag zijn. Bovendien is een kosten van 130 euro per ton.

U kunt een vergunning nodig hebben als het gaat op de straat

Uw plaatselijke parkeerhandhavingskantoor of bouwvergunningskantoor kan u informatie geven over de benodigde vergunningen als u de container op straat parkeert.

Als u ruimte heeft om de container op uw eigen terrein te plaatsen, doe dit dan zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over tickets, boetes of vergunningen.

Als u in een straat woont met een buurtvereniging, is het vrijwel zeker dat de bepalingen van het contract van de vereniging van huiseigenaren niet toestaan dat er zonder toestemming een roll-off plaatsvindt. Uitzonderingen kunnen beschikbaar zijn door te verschijnen voor het bestuur van de vereniging.

Houd de ruimte voor de container vrij.

Of de container nu op straat of op uw terrein staat, de vrachtwagen die de container aflevert en ophaalt heeft ruimte nodig om te manoeuvreren.

Er is niets erger dan het hebben van een irriteerde vrachtwagenchauffeur te bellen, omdat hij niet terug kan keren naar binnen.

De kans is groter dat de roll-off gewoon niet wordt opgepikt. In het beste geval wordt u slechts enkele dagen vertraagd. In het ergste geval zal het containerbedrijf u kosten in rekening brengen voor de drive-by, een legitieme lading.

Welke maat container te huur?

U zult vrijwel zeker een container nodig hebben die één maat groter is dan u denkt dat u nodig heeft.

Tapijt, sloophout, sloophout, droogbouwwand – al deze afvalproducten nemen het volume in beslag.

Beton, steen en vuil zijn meer gewicht dan volume en meestal kunt u de container alleen voor een kwart vullen (controleer dit bij uw verhuurbedrijf).

Wandhoogte

Containers met een vergelijkbaar volume kunnen in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn. Een dimensie die u aan de verhuurder wilt vragen is de hoogte. Het is moeilijk om zware materialen over de zijkant van een hoge container te tillen, dus vraag of je een lagere container kunt krijgen.

Basis Containermaten voor containers

10 Kubieke Werf Container

Grootte: Stel je een metalen doos voor van 12 voet lang, 8 voet breed en 4 voet hoog.
Reacties: Een tien yarder zal je niet ver brengen als je een grote verbouwing van je huis doet. In het beste geval kunt u het gebruiken voor het afscheuren van een kleine badkamer.

20 Kubieke Werf Container

Grootte: Stel je een doos voor die 22 voet lang, 8 voet breed, 4,5 voet hoog is.
Reacties: Dit is ongeveer de minimale grootte container die je ooit moet krijgen. Dit zou plaats bieden aan het afval uit een kleine keuken of een complete badkamer zonder dat het volgestopt en geplet hoeft te worden.

30 Kubieke Werf Container

Dit past voor de meeste huizen zonder al te veel klachten van buren. U kunt vloerbedekking, gipsplaten en hout zonder al te veel problemen in een 30 yarder plaatsen. Ook, als u zich ontdoen van beton of steen, moet u een grotere container, omdat je niet kunt vullen de container tot zeer hoog.

40 Kubieke Werf Container

Stel je een metalen doos voor met dezelfde lengte en breedte als de andere containers, maar een volle 8 voet hoog. De 40 yarder is een monsterrol die bedoeld is voor grote, hele huis renovaties.