6 tips om het verplaatsen eenvoudiger te maken

Makkelijker bewegen

6 tips om het verplaatsen eenvoudiger te maken

Verhuizen lijkt misschien een zware taak, maar er zijn bewezen manieren om de verhuisdag gemakkelijker te maken – het hoeft niet super stressvol te zijn! Sinds 2009 helpen we mensen hun goederen te verplaatsen, en meer dan twee miljoen mensen hebben geprofiteerd van de verhuisservices, tips en adviezen van onze experts. Of je nu aan de overkant van de straat reist of naar een nieuwe buurt, we hebben 10 tips en trucs voor het verhuizen van huizen die je zullen helpen bij een soepele overgang!

ORGANISEER VROEG DE BEWEGING

Wanneer u verhuist, moet u voorkomen dat u op het laatste moment afspraken maakt. Tenzij je je huis moet inpakken en haastig moet vertrekken, heb je waarschijnlijk ergens tussen de 4 – 8 weken om ervoor te zorgen dat je alles organiseert voor je verhuisdag. U kunt verwijzen naar onze ultieme checklist voor verhuizen om er zeker van te zijn dat u al uw taken uitvoert.

SCHENK ONGEWENSTE PUNTEN

Een van de grootste realisaties die veel mensen hebben als ze hun huis beginnen te vervallen en vereenvoudigen, is dat ze meer ongewenste dingen hebben dan ze zich hadden gerealiseerd. Het heeft geen zin om dozen van uw oude huis naar uw nieuwe huis te verplaatsen als ze gewoon maandenlang ongebruikt blijven. Bespaar uzelf tijd en energie door van deze items af te komen – goede doelen zoals Gone For Good kunnen helpen bij het vinden van nieuwe huizen voor items zoals oude kleding en elektronica.

BEGIN VOORAF VERPAKKEN

Zorg ervoor dat je georganiseerd blijft wanneer je begint met het inpakken van je huis door ervoor te zorgen dat je al het benodigde verpakkingsmateriaal op voorhand krijgt; dit omvat dozen van verschillende maten, tape, stickeretiketten, gekleurde markeringen en noppenfolie. Lees onze gids over het inpakken voor verhuizing voor meer informatie.

BEREIK PROFESSIONELE MOVERS

Tenzij je gezegend bent met een heel aardige vriend die een leeg busje heeft, zul je waarschijnlijk een professional moeten regelen om je te helpen verhuizen. Mensen onderschatten vaak het aantal items dat ze in huis hebben, en de experts kunnen u niet alleen helpen met het tillen van het zware meubilair, maar geven advies en zorgen ervoor dat dingen efficiënter en effectiever worden verplaatst. Als u wilt, kunt u uw verhuizers vragen om u te helpen met alles, van verpakken tot opnieuw monteren.

KIES DE JUISTE BESTELWAGEN

Als u een korte afstand verplaatst, kunt u mogelijk wegkomen met een klein busje en meer dan één reis maken. Het is echter voor iedereen gemakkelijker als u uw verplaatsing in zo min mogelijk ritten kunt beheren. Met dit in gedachten, is het handig om ervoor te zorgen dat je de juiste maat bestelwagen hebt om al je spullen veilig te passen.
Verwijderingsprofessionals weten hoe groot een bestelwagen moet worden gebruikt, of dat ze zelfs meerdere bestelwagens nodig hebben; maar als u erover denkt alleen te gaan, kunt u onze calculator voor het verwijderen van bestelwagens gebruiken om erachter te komen welke bestelbus u nodig heeft.

MELD VANAF BELANGRIJKE CONTACTEN MET UW NIEUWE ADRESMaak een lijst met nutsbedrijven en bedrijven in zowel uw bestaande als nieuwe woning die op de hoogte moeten worden gebracht van uw verhuisdatum – een afspraak maken voor uw internetinstallatie kan vaak weken, zo niet maanden duren! We hebben een uitgebreide checklist van wie te melden bij verhuizing – van de gemeente naar het postkantoor voor het doorsturen van post.

No Comments

Post A Comment