10 beste verhuistips voor uw volgende zet

Tips

10 beste verhuistips voor uw volgende zet

1 Stel niet uit

Stel niet uit. Dit lijkt eenvoudig genoeg, maar aan de slag kan moeilijk zijn. Begin een paar weken voor je verhuizing meerdere dozen per dag in te pakken. Begin met items die het minst essentieel zijn voor je dagelijkse leven. Als je tempo maakt, ben je meer georganiseerd en is de taak niet zo overweldigend. Maak het inpakken eenvoudiger door niet te wachten om aan de slag te gaan.

2 Een kamer tegelijk

Het is gemakkelijker als u begint in te pakken per kamer. Concentreer je op één ruimte van een ruimte tegelijk en mix geen items uit verschillende kamers in één doos. Pak alle dozen in en laat ze in de kamer waar ze horen.

Om te voorkomen dat kleine prullaria en kleine voorwerpen verloren gaan of per ongeluk met het pakpapier worden weggegooid, wikkelt u ze in felgekleurd tissuepapier / zakjes met rits.

3 Etikettering

Label duidelijk. Dit helpt verhuizers om te weten waar ze de dozen in uw nieuwe woning moeten plaatsen.

Schrijf aan de boven- en zijkant van elk vak een algemene beschrijving van de inhoud en de naam van de kamer. Gebruik voor elke kamer verschillende kleurmarkeringen, die voor extra duidelijkheid zorgen voor u en uw verhuizers.

4 Persoonlijke items en waardevolle spullen

Al uw documenten, belangrijke papieren, sieraden, enz. Moeten door u worden ingepakt en verplaatst. Leg alle items die u mee wilt nemen opzij en informeer alle bemanningsleden om ze niet in te pakken. Deze items kunnen dingen zijn zoals kabeldozen, medicatie of andere persoonlijke items die u mogelijk gemakkelijk toegankelijk wilt hebben zodra u in uw nieuwe huis bent.

Stel je voor dat je een weekendtrip gaat maken en een bagage klaarmaakt met de benodigdheden. Dit maakt het gemakkelijker om essentiële items te vinden de eerste dagen na uw verhuizing.

5 kwetsbare items

Bescherm uw breekbare voorwerpen door ze in te pakken met papier en noppenfolie. En zorg ervoor dat u geen spaties in de doos laat, daarvoor kunt u papier toevoegen om de lege spaties te vullen. En last but not least belangrijk, label de doos als ‘fragiel’ zodat de verhuizers het als zodanig kunnen behandelen.

6 Gebruik pakpapier

Blijf schoon. Regelmatige kranten kunnen inkt op uw bezittingen laten bloeden. Gebruik wit pakpapier om alle artikelen in te pakken.

7 Stick met verhuisdozen

Gebruik dozen die zijn ontworpen om te verplaatsen. Dozen verkregen bij supermarkten of slijterijen zijn niet altijd schoon en dragen mogelijk niet het gewicht van de items die u erin stopt. Bovendien kunnen verschillende doosgroottes het laden bemoeilijken.

8 Bewegende bescherming

Verpak en pak breekbare goederen altijd uit over een opgevuld oppervlak. Kantel staommixers nooit op hun kant wanneer ze in dozen worden verpakt. De smeerolie in de mixer zal eruit stromen. Gebruik alleen kleine dozen voor boeken. Ze worden erg zwaar, heel snel.

9 Parkeren

Zorg ervoor dat je een goede parkeerplaats hebt voor je verhuizers, zo dicht mogelijk bij je voordeur. Voor grote steden zoals San Francisco wilt u misschien een parkeervergunning krijgen bij de stad. Dat zal op het juiste moment helpen om uw zet te voltooien.

10 Neem een ​​vrije dag

Zorg ervoor dat je er op je verhuisdag 100% bij bent. Op die manier kun je goed kijken hoe de verhuizing gaat en kun je je verhuizers laten weten hoe je dingen wilt laten doen.

No Comments

Post A Comment